sâmbătă, 30 octombrie 2010

Halloween

Ştim cu toţii că de Halloween casele părăsite şi castelele sunt cele mai periculoase locuri, sunt pline de fantome, scheleţi, vampiri şi frankenşteini. Ţi-e frică?

Halloween-ul este considerat momentul în care spiritele pot lua legătura cu lumea fizică şi magia este cea mai puternica.
Noaptea de 31 octombrie, copiii se costumează în monştri, vrăjitoare, monştri, fantome, lilieci, dracula şi o gramadă de dovleci, mumii şi alţi zombi, colindand pe la uşi după bomboane a devenit tradiţie, tinerii au adoptat benevol Halloween-ul pentru o noapte de distracţie cu altă coloratură. 
În prezent, cele mai obişnuite activităţi cu ocazia acestei sărbători sunt purtarea costumelor de Halloween  şi colindatul pe la case. Conform tradiţiei, cînd o persoană îţi deschide uşa în seara de 31 octombrie îi sunt puse la dispoziţie doua alternative: fie dai de buna voie bomboane celor care au venit la uşa fie aceştia au dreptul să-i facă o farsă.
Sărbatoarea cu specific american reprezintă totodată un bun prilej de a-ţi pune mintea la contribuţie spre a confecţiona cel mai înfricoşător sau cel mai trăsnit costum, unii îşi fac apariţia călare pe mături, alţii poartă tricouri pătate cu pastă roşie, avînd cuţite în relief, veşminte de vrăjitoare sau de zombii. Cu toţii însa îşi aplică un machiaj strident în care predomină negrul, ce marchează diabolicul şi roşul pe post de sînge. Unghiile lungi, vopsite în negru, dinţii falşi  ce aduc cu ai vampirilor, părul dezlanat şi veşmintele tăiate şi zdrenţuite fac cu toatele parte din recuzita studenţeasca proprie Halloween-ului.
La finalul sărbătorii, bilanţul este pozitiv: tinerii s-au distrat pe cinste.



Poze Poze


Schimbare de look

mă joc şi eu cu păpuşile...

marți, 19 octombrie 2010

La mulţi ani!!!

În această zi minunată, noi îţi dorim, să-ţi trăieşti viaţa aşa încît să nu-ţi pară rău de nici un pas făcut, de nici un zîmbet dăruit şi să ai puterea să laşi în urmă tot ceea ce te supără, pentru a putea fi fericit!  Eşti un suflet minunat şi îţi mulţumim mult pentru grija care o porţi faţă de "comoara noastră",  ştii să o preţuieşti şi să o respecţi! 
Din toata inima îţi urăm LA MULŢI ANI, bucurii din partea celor ce te iubesc şi împlinirea tuturor dorinţelor!!! 
La mulţi ani!!! 

A, V, V, V, M
 , , , , 

duminică, 17 octombrie 2010

Curcubeul

 Curcubeul este cel mai spectaculos fenomen luminos observat pe Pămînt. Se manifestă prin apariţia pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat, atunci cînd lumina soarelui se reflectă în picăturile de apă. Pe cer curcubeul  apare atunci cînd într-o parte a acestuia plouă, iar în cealaltă, soarele străluceşte. 
 Cînd privim un curcubeu , de fapt noi privim lumina soarelui care a pătruns în picăturile de apă în cădere şi au fost apoi redirecţionate către ochii noştri.
 Curcubeul , fenomen al naturii, o superbă îmbinare de culori, secvenţa de culori e cea a spectrului luminii albe, adică: roşu, portocaliu (oranj), galben, verde, albastru, indigo şi violet.
Poate, tocmai de aceea ne fascinează atât de mult, că nu reuşim  să ajungem la el şi să-l atingem.

luni, 11 octombrie 2010

La Mulţi Ani, Victoriţa!!!



Fie ca în această zi deosebită de toamnă, în sufletul tău să se trezească o dorinţă arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri deosebite şi de a realiza cele mai tăinuite visuri, visele de azi să devină realitate, speranţele de mîine împliniri, orice cădere un pas înainte, iar fericirea să te însoţească mereu. Bucură-te de fiecare clipă, zîmbeşte, fii fericită şi aminteşte-ţi un lucru: azi e cea mai specială zi din an aşa că traieşte-o la maxim!
Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viaţa ta, iar  începînd cu ziua de mîine să urmeze zile muuuult mai fericite decît cea de azi!!! 
La mulţi ani, scumpa noastră!!!



Toamna de aur

După o vară fierbinte cu zile minunate şi lungi, toamna se apropie cu hainele ei frumos colorate cu miros de fructe şi recolte bogate, dar şi cu zile mai scurte şi mohorîte. Ne aşteptăm la muuult  frig şi ploaie mai mereu. De fapt astea sunt - Bucuriile toamnei!!! Apropo...în grădiniţa noastră se desfăşoară serbarea "Toamna de Aur", sărbătoare frumoasă, cu multe creaţii confecţionate de copii împreuna cu părinţii lor şi o serbare fooooarte gustoasă, iată  şi creaţia mea realizată împreună cu mami


marți, 5 octombrie 2010

Apropo...

Îmi place mult tot ce e legat de personajul, Dora, cred că v-aţi dat seama şi sunt foarte mîndră că am ales-o să fie mascota păginuţei mele.




Ziua Profesorilor!!!


E o zi în care realizam că sunt multe persoane care au pus o baza buna pentru formarea vieţilor noastre.
Primii învăţători care i-am întâlnit în viaţă sunt desigur Părinţii noştri. Ne închinăm în faţa lor şi le mulţumim din toata inima pentru grija şi sfaturile care le-am primit, chiar din primele zile de viaţă.
Să fiţi mereu sănătoşi, frumoşi, energici, de altfel cum sunteţi de obicei!!!
Vă iubim şi vă mulţumim pentru îndrumarea în viaţă!!!
La mulţi ani Bunicilor, Străbunicei mele, Educatoarelor, Profesorilor, tuturor care au "investit" în educaţia noastră
Felicitări, scumpii noştri!!!


 Cu dragoste mami, tati şi eu (Andreea)